Kontakt

----------

MONTENEGRO GLOBE

TOURS & TRAVEL

U početku se agencija Montenegro Globe isključivo bavila organizacijom turističkih izleta čamcima i brzim gliserima. Naša želja za napretkom nakon dugog i napornog rada, zajedno sa mnogim zadovoljnim gostima i mnogim uspješno organizovanim turama, podstakla nas je da proširimo svoju turističku ponudu i predstavimo Crnu Goru, njenu ljepotu i bogatstvo na najbolji mogući način.
Naš jedinstveni, pun entuzijazma i mladi tim će ispuniti vaše želje i učiniti vaš boravak u Crnoj Gori jedinstvenim i nezaboravnim.
Uz kreativne cjelodnevne i kratke ture na kopnu, krstarenja po zalivu Boka, super prijateljske turističke vodiče, profesionalno osoblje i luksuzna vozila, toplo preporučujemo da se pridružite našim turama i istražite ga.
Agencija ima svoje glisere, automobile i vodiče tako da svu našu turističku ponudu, ture i izlete vrši isključivo naš tim.
Ljubazno osoblje turističke agencije MontenegroGlobe rado će vam dati savjete, pomoć u planiranju i obilasku Crne Gore, jer svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju.

Pošaljite nam poruku!

Odgovorićemo u roku od 24 sata.

Borozan Marko (Owner/Skipper)
Borozan Zoran (Driver/Skipper)
Garbin Ivana (Tour Guide - Italian language)
Stojanović Dejana (Tour Guide - English and Spanish language)