Car & minivan tours

----------

RIBARSKO SELO VIRPAZAR I ZANIMLJIVO SKADARSKO JEZERO

Boat Tours
  • Polazak iz Kotora ili dogovorene tačke (08:30)
  • Vožnja do Virpazara - 90 minuta
  • Panoramski pogled na ostrvo Sveti Stefan - 10 minuta
  • Posjeta Skadarskom jezeru i gradu Virpazaru - 110 minuta
  • Povratak u stari grad Budva - 70 minuta
  • Posjeta starom gradu Budva - 60 minuta
  • Povratak u Kotor - 20 minuta

Virpazar je ribarski grad koji uključuje tri kamena mosta sa autentičnim sadržajem za savršenu turističku avanturu. Putovanje započinje prekrasnim panoramskim pogledom na ostrvo Sveti Stefan koje obogaćuje Skadarsko jezero i izlet u Budvi kao nezaobilaznu destinaciju

Ovu avanturu započinjemo u Kotoru. Krećemo prema Skadarskom jezeru i autentičnom ribarskom mestu u Virpazaru, smeštenom na ušću rijeka koje se ulivaju direktno u jezero, na samo 10 km od mora, u opštini Bar. Zaustavljamo se za panoramski pogled na ostrvo Svetog Stefana koji osigurava veličanstveni vizuelni doživljaj.

Virpazar je mitski grad poznat po svojoj autentičnosti i šarmu. Obogaćen je sa tri kamena mosta, jedinstvenom arhitekturom i brojnim sadržajima. Ovdje možete uživati u organskoj, tradicionalnoj hrani, svježoj ribi, izvorskoj vodi, dobrom vinu i dubokoj sjenci platana.

Obilazak Skadarskog jezera brodom je posebno uzbudljiv i ne smije se propustiti. Izlet brodom pruža pogled na živopisnu prirodu, netaknutu seosku arhitekturu, vinograde, manastire i živopisna ostrvca.

Putovanje se završava obilaskom Budve, grada koji se mora vidjeti. Možete posjetiti stari grad, tvrđavu, prošetati slovenskim bulevarom uz obalu, probati nekoliko ribljih specijaliteta i uživati u kupovini.

Stvari koje treba napomenuti:

Trajanje - 6 sati

Stvari koje treba ponijeti: Kamera, mobilni telefon, sunčane naočare, kapa, jakne

Uključuje: WI FI, prevoz automobilom ili mini kombijem, osiguranje, vozača sa licencom za engleski jezik, bocu vode

Ne uključuje: Hranu, druga pića, obilazak brodom Skadarskog jezera

Walking Tour 6 sati

75€ / osoba

150€ / auto